Oil Pressure switch location - AudiForums.com
AudiForums.com

Go Back   AudiForums.com > Audi Models > Audi A4
Sign in using an external account
Register Forgot Password?
Search

Audi A4 The Audi A4 model offers nimble handling and performance that makes it one of the leading cars in its class. Read more about the Audi A4 in the Audi A4 review.

Reply
 
 
 
submit to reddit
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread
  #1  
Old 07-09-2005, 12:54 AM
2nd Gear
 
Join Date: Jun 2005
Location:
Posts: 848
Default Oil Pressure switch location

Anyone know where the oil pressure switch is located on a 1.8... Is it just under the oil filter?
__________________
THE EVIL THAT MEN DO LIVES AFTER THEM, THE GOOD IS OFT INTERRED IN THEIR BONES!
Reply With Quote
  #2  
Old 07-09-2005, 03:14 AM
6th Gear
 
Join Date: Nov 2003
Location: Columbs, Ohio
Posts: 10,684
Default RE: Oil Pressure switch location

Click the image to open in full size.
__________________

2005 A4 1.8tqm Avant
2004 VW Touareg
2005.5 Audi A4

Best Car Insurance | Auto Protection Today | FREE Trade-In Quote
Reply With Quote
  #3  
Old 07-09-2005, 03:17 AM
BFlan2001's Avatar
5th Gear

 
Join Date: Apr 2005
Location: South Bay
Posts: 6,508
Send a message via AIM to BFlan2001
Default RE: Oil Pressure switch location

jest, where the hell did you get that prog?! i know you've had it for a while now, but isn't that a dealership exclusive thing?
__________________
Reply With Quote
  #4  
Old 07-09-2005, 03:19 AM
6th Gear
 
Join Date: Nov 2003
Location: Columbs, Ohio
Posts: 10,684
Default RE: Oil Pressure switch location

Yep it is You can find anything on ebay...
__________________

2005 A4 1.8tqm Avant
2004 VW Touareg
2005.5 Audi A4

Best Car Insurance | Auto Protection Today | FREE Trade-In Quote
Reply With Quote
  #5  
Old 07-09-2005, 03:23 AM
BFlan2001's Avatar
5th Gear

 
Join Date: Apr 2005
Location: South Bay
Posts: 6,508
Send a message via AIM to BFlan2001
Default RE: Oil Pressure switch location

nice, i'll have to check that out...
__________________
Reply With Quote
  #6  
Old 07-09-2005, 06:23 AM
2nd Gear
 
Join Date: Jun 2005
Location:
Posts: 848
Default RE: Oil Pressure switch location

WOW...Jest, thats mad thanks. Anyway, what is theat program called.... I mean what did you type in on eBay to find it?
__________________
THE EVIL THAT MEN DO LIVES AFTER THEM, THE GOOD IS OFT INTERRED IN THEIR BONES!
Reply With Quote
  #7  
Old 07-09-2005, 06:29 AM
BFlan2001's Avatar
5th Gear

 
Join Date: Apr 2005
Location: South Bay
Posts: 6,508
Send a message via AIM to BFlan2001
Default RE: Oil Pressure switch location

ETKA
__________________
Reply With Quote
  #8  
Old 07-09-2005, 06:37 AM
2nd Gear
 
Join Date: Jun 2005
Location:
Posts: 848
Default RE: Oil Pressure switch location

Yeah, thanks i got that bit. but is there a specific version for audi's? I've never heard of it before.
__________________
THE EVIL THAT MEN DO LIVES AFTER THEM, THE GOOD IS OFT INTERRED IN THEIR BONES!
Reply With Quote
  #9  
Old 07-09-2005, 06:41 AM
BFlan2001's Avatar
5th Gear

 
Join Date: Apr 2005
Location: South Bay
Posts: 6,508
Send a message via AIM to BFlan2001
Default RE: Oil Pressure switch location

the ETKA software is specific to audis/vws...just search etka on ebay and you'll find it...i also found it on pirate bay as a torrent file ($free.99), but i haven't tried it yet
__________________
Reply With Quote
  #10  
Old 07-09-2005, 07:02 AM
2nd Gear
 
Join Date: Jun 2005
Location:
Posts: 848
Default RE: Oil Pressure switch location

I just found it on Shareaza if anyone is intersted but i think it's all in German. LOL
__________________
THE EVIL THAT MEN DO LIVES AFTER THEM, THE GOOD IS OFT INTERRED IN THEIR BONES!
Reply With Quote
  #11  
Old 07-10-2005, 05:41 AM
BFlan2001's Avatar
5th Gear

 
Join Date: Apr 2005
Location: South Bay
Posts: 6,508
Send a message via AIM to BFlan2001
Default RE: Oil Pressure switch location

damnit, i downloaded the program, but i can't run it on my laptop because it requires MINIMUM 1280x1024 resolution.....[:@][:@][:@]
__________________
Reply With Quote
  #12  
Old 07-10-2005, 07:18 AM
2nd Gear
 
Join Date: Jun 2005
Location:
Posts: 848
Default RE: Oil Pressure switch location

Did you download it from Shareaza Bent?
__________________
THE EVIL THAT MEN DO LIVES AFTER THEM, THE GOOD IS OFT INTERRED IN THEIR BONES!
Reply With Quote
  #13  
Old 07-10-2005, 04:40 PM
BFlan2001's Avatar
5th Gear

 
Join Date: Apr 2005
Location: South Bay
Posts: 6,508
Send a message via AIM to BFlan2001
Default RE: Oil Pressure switch location

bitlord (found the seed at pirate bay)
__________________
Reply With Quote
Old 07-10-2005, 04:40 PM
 
 
 
submit to reddit
Reply


Tags
04, 2001, 2003, a3, a4, a6, audi, location, oil, pressure, sending, sensor, switch, swith, tt, unit


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


 

Advertising
Featured Sponsors
Vendor Directory
Our Sponsors
Audi Custom Rims
K&N Engineering, Inc.
GetCoolParts.com
TunerDomes
Advertise here
All times are GMT -4. The time now is 03:22 PM.

Internet Brands, Inc.
Emails Backup