1988 audi 5000s no start

  #1  
Old 12-26-2011, 08:20 PM
1st Gear
Thread Starter
Join Date: Dec 2011
Posts: 3
Default 1988 audi 5000s no start

I am working on a 88' audi 5000s... It was having a hard time starting when cold.. It is not getting any power to the cold start valve or thermotime switch and after removing the fuel line from the cold start valve and reconnecting it I cannot get it to stay running for more than a second when I can finally get it to light off (which takes alot of cranking)... could I have introduced air into the fuel system by disconnecting the fuel line? trying to find out where to bleed the system but the haynes manual I am using absolutly sucks! anybody have to do this before? after I get this figured out than I need to figure out why my cold start circuit isnt getting power.. any help would be very appreciated! Thanks..
 
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
nize
All Other Audi Models
1
06-20-2013 01:55 PM
777mech
Classic Audi
0
12-26-2011 08:25 PM
olsonm3915
Misc Items for Sale
0
05-16-2008 08:11 AM
neoaudiquattro
Classic Audi
4
09-12-2006 03:47 AM
whimorris
All Other Audi Models
3
10-04-2005 04:30 AM


Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: 1988 audi 5000s no start


Advertising
Featured Sponsors

Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.