idle probs with 20v

  #1  
Old 01-08-2005, 04:11 PM
Thread Starter
Join Date: Jan 2005
Location:
Posts: 3
Default idle probs with 20v

hello,
does anyone have any ideas regarding a rough idle in a 20v? i have tried numerous solutions but i am out of ideas. in all i have replaced: plugs, wires, cap, rotor, injector, run cleaner through the gas, and the oil. if anyone has any experience with this get back to me
thanks
 
  #2  
Old 01-18-2005, 12:44 PM
1st Gear
Join Date: Jan 2005
Posts: 8
Default RE: idle probs with 20v

hi there im new to this would you be able to point me in the right direction in buying a 20v turbo engine for our quattro thankyou. clare and rob x
 
  #3  
Old 01-25-2005, 10:25 AM
1st Gear
Join Date: Jan 2005
Location:
Posts: 30
Default RE: idle probs with 20v

If your idle problem is an alternating high - low idle, you may have a vacuum hose leak. Check the hoses and replace the leaky one or an easier way may be to replace them all. Vacuum hose is fairly inexpense.
Rob F.
 
  #4  
Old 01-25-2005, 11:45 AM
2nd Gear
Join Date: Mar 2004
Location: Swamplands of NJ
Posts: 761
Default RE: idle probs with 20v

Don’t forget to check the rubber main intake hose this is a very commonly overlooked part but has a tendency to crack regardless of the make and model.
 
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
ken ward
B5 Models
1
12-08-2011 11:46 AM
muscle750
Audi A6
0
12-22-2006 07:24 PM
ecrabby
All Other Audi Models
5
11-21-2006 12:33 AM
Romak3
New Member Welcome Area
3
01-13-2006 03:24 PM


Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: idle probs with 20v


Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.