Stereo Wiring - AudiForums.com

Go Back  AudiForums.com > Audi Models > Audi A4 > B6 Models
Stereo Wiring >

Stereo Wiring

Notices
B6 Models Please discuss all 2002 - 2005 B6 A4 topics here...

Stereo Wiring

Reply

 
 
 
  #1  
Old 12-11-2011, 09:52 PM
1st Gear
Thread Starter
Join Date: Oct 2010
Posts: 8
Default Stereo Wiring

Hi everyone,
I have spent the better part of the weekend hunting down information about my symphony head unit (that died) so I could get a new unit wired up.
I believe I have a pretty solid understanding of every wire I need to consider, however, I need a switched 12 v and although somebody has told me that I can get it from the heated seats, I tried to determine with the multimeter which of the wires going into the climate control carries switched 12 v, but either the multimeter doesn't work, or I am an idiot, or I am just having bad luck.
I tried each plug (there has to be at least 5 in the back of the climate control and I can't get a 12 v readout.
If this can help, I have determined which of the plugs powers it up, but after attempting to determine which of those wires is a switched 12, I can't piece it together.
Can anybody tell me if they know which wire in the climate control/heated seats block carries switched power?
Thank you.
 
Reply With Quote
  #2  
Old 12-15-2011, 05:28 AM
1st Gear
Join Date: Apr 2011
Posts: 5
Default

So you're trying to put an aftermarket head unit in? When I put mine in I couldn't find a 12V source either, so I ran a line over to the fuse box, not a great solution, but it's worked so far.
 
Reply With Quote
  #3  
Old 12-15-2011, 09:27 AM
1st Gear
Thread Starter
Join Date: Oct 2010
Posts: 8
Default

Originally Posted by BurtonRider8 View Post
So you're trying to put an aftermarket head unit in? When I put mine in I couldn't find a 12V source either, so I ran a line over to the fuse box, not a great solution, but it's worked so far.
Thanks for the feedback, I ended up doing that as well. All's working.
 
Reply With Quote
  #4  
Old 12-19-2011, 12:34 PM
1st Gear
Join Date: Dec 2011
Location: Buffalo, NY
Posts: 2
Default

Having the same problem. Which fuse did you end up plugging it into?
 
Reply With Quote
  #5  
Old 12-20-2011, 12:19 PM
1st Gear
Thread Starter
Join Date: Oct 2010
Posts: 8
Default

Originally Posted by charlie_murphy View Post
Having the same problem. Which fuse did you end up plugging it into?
I went to the fuse box and hooked up to the -IIRC- stereo fuse, which is switched. I was doing it with a friend of mine and he ended up hooking the wire up after I ran it from the stereo location to the fuse box, but I can double-check if you want me to.
 
Reply With Quote
 
 
 
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
EL LOCO 64
Sights N Sounds
0
04-21-2008 10:22 PM
Deanne
General Tech
3
12-12-2007 01:46 PM
randomtask37
Electronics
1
07-21-2006 03:16 AM
Speedracer1
Audi A4
8
10-04-2005 03:21 AM
BoostedA4
B5 Models
2
04-08-2003 07:27 PM


Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: Stereo Wiring


Advertising
Featured Sponsors

Contact Us Archive Advertising Cookie Policy Privacy Statement Terms of Service

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.