Go Back  AudiForums.com > Audi Tech > Electronics
After wires touched (1999 Audi A4), radio and blower not working? >

After wires touched (1999 Audi A4), radio and blower not working?

Electronics Wired up? Everyone's got some sort of electrical modification. let's hear about it here.

After wires touched (1999 Audi A4), radio and blower not working?

  #1  
Old 08-26-2013, 02:53 PM
1st Gear
Thread Starter
Join Date: Aug 2013
Posts: 1
Default After wires touched (1999 Audi A4), radio and blower not working?

Ok, this is my first post on here, so hello to everyone.

So I have a 99' Audi A4 that I bought a couple weeks ago. It came without a radio, so I ordered a wire harness and bought a radio. This is not my first time wiring an aftermarket radio either. Anyway, I wired everything up, but long story short, the BLACK and RED wires (ground and power) wires touched! Uh-oh. The power on the radio went out. I also noticed that the blower stopped working. And my radio is really cheap and doesn't have a fuse at the back of it, so that isn't the problem.

I checked the radio and blower fuses, so I really don't think that is the problem. What else could it be?
 
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
vagman
Electronics
0
02-08-2015 03:05 PM
dan00001
B6 Models
0
01-17-2015 01:20 PM
Khurram Hashmi
Audi Q7
0
11-07-2012 06:53 PM
samhopes
Audi A6
1
10-21-2012 03:03 PM
leander
Audi A4
7
11-16-2006 03:40 PM


Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: After wires touched (1999 Audi A4), radio and blower not working?


Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.