Go Back  AudiForums.com > Audi Tech > General Tech
Audi TT 2011 Symphony radio issue >

Audi TT 2011 Symphony radio issue

General Tech Good at troubleshooting? Have a non specific issue? Discuss general tech topics here.

Audi TT 2011 Symphony radio issue

  #1  
Old 01-19-2019, 06:52 PM
1st Gear
Thread Starter
Join Date: Jan 2019
Posts: 1
Default Audi TT 2011 Symphony radio issue

Hi

I have recently bought a TT with an Audi Symphony radio in, for some reason the front speakers stopped working randomly and after a couple of start ups and leaving it for a while eventually the front speakers started working again.... then shortly after i started the car up again and received no sound at all... can anyone help explain what this issue may be? Its my intension to replace the symphony radio with a newer third party Xtron system and i'm hoping this may resolve the problem, but wondered if it was anything more sinister?

Any advise would be appreciated!

Thanks
 
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
Marine702
Interior/Electrical/Stereo
0
01-27-2013 07:10 PM
akobeszko
B6 Models
0
03-13-2012 03:02 AM
amiddle104
General Tech
0
07-21-2010 04:14 PM
liqu1d
Audi A6
1
06-13-2008 11:05 PM


Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: Audi TT 2011 Symphony radio issue


Advertising
Featured Sponsors

Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.