A6 runs like a John Deere. - AudiForums.com

Go Back  AudiForums.com > General > Off Topic
A6 runs like a John Deere. >

A6 runs like a John Deere.

Off Topic A place for you car junkies to boldly post off topic. Almost anything goes.

A6 runs like a John Deere.

  #1  
Old 08-15-2018, 12:40 AM
1st Gear
Thread Starter
Join Date: Aug 2018
Posts: 2
Angry A6 runs like a John Deere.

All new items. Coils, plugs, mass air flow sensor, Fuel Filter, Air filter, Car runs great for a few minutes then shakes like its going to blow apart. EPC and other lites come on, stop shut it off for a few minutes, start it up and runs great for a while then the same scenario starts all over again. Genuine Audi Parts, Audi A6 3.0T I have had it for two months and $ 2000.00 + and still can't find the issue. It's my 3rd Audi and may be my last. Sickening.!
 
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
influentialsonny
B5 Models
4
11-13-2013 07:30 PM
Palindari™
Off Topic
1
05-15-2008 12:20 AM
Palindari™
Off Topic
1
02-12-2008 02:24 PM
PandaXpress
Off Topic
27
08-29-2006 03:15 PM


Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: A6 runs like a John Deere.


Advertising
Featured Sponsors

Contact Us Archive Advertising Cookie Policy Privacy Statement Terms of Service

© 2018 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.