Go Back  AudiForums.com > Audi Tech > VAG-COM
check engine light no boost and vagcom >

check engine light no boost and vagcom

VAG-COM (*New* section) Need some help with a VAG-COM? Have some good advice to offer others using a VAG-COM?

check engine light no boost and vagcom

  #1  
Old 12-04-2011, 06:02 PM
1st Gear
Thread Starter
Join Date: Jan 2011
Posts: 249
Default check engine light no boost and vagcom

Title explains the Problem. What I need is someone in the renton tukwila southcenter federal way south seattle isaquah redmond newcastle areas with the vag.

PLEASE someone help a brutha out.
 
  #2  
Old 12-04-2011, 07:04 PM
turbo kraut's Avatar
Tech Guru
Join Date: Nov 2006
Location: Des Peres, Mo
Posts: 5,868
Default

Try and google vag locator. Also you might pic up a vag com cable just to have one. Best "mod" any audi person can do
 
  #3  
Old 12-05-2011, 02:40 PM
1st Gear
Thread Starter
Join Date: Jan 2011
Posts: 249
Default

Hey true that. Still need a bro with a vag unit.

but maybe you guys can help. Engine runs great. Holds vaccum. Idle does not flutter. Boosts at 3psi. Checked everything mechanical and seems to check out. Checked plugs and connectors, also checked out. As far as I am concerned its electrical. Its thebengne running great that's confusing me
 
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
parlayin
B5 Models
4
02-10-2010 12:33 PM
blanthony
Audi A6
1
03-25-2006 01:18 PM
NoFlyZone
Audi A4
2
07-04-2005 06:11 PM
audigirl929
General Tech
1
04-11-2005 01:29 AM


Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: check engine light no boost and vagcom


Advertising
Featured Sponsors

Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.