Go Back  AudiForums.com > Audi Tech > Wheels and Tires
07 q7 tpms malfunction after brake pad replacement >

07 q7 tpms malfunction after brake pad replacement

Wheels and Tires Post up threads with questions about wheels and tires for your Audi here
Sponsored by:
Sponsored by:

07 q7 tpms malfunction after brake pad replacement

  #1  
Old 03-30-2014, 11:05 PM
apt3studiosaudi's Avatar
1st Gear
Thread Starter
Join Date: Mar 2014
Posts: 1
Default 07 q7 tpms malfunction after brake pad replacement

has anyone experienced a tpms malfunction directly after replacing the front brake pads and sensors. i do all my own work on the vehicle and this is the first time ive gotten this malfunction.

ive tried resetting tpms via store current tire pressure. nothing. ive also tried a total reset with change wheels and driving for 20 min+ and that didnt work either.

nothing strange during the brake change, just set wheel to the side replaced pads and sensors, remounted. brakes work great now btw with the new pads i picked up lol

would like to see if i can fix it before i just disable tpms altogether with the vagcom. thanks for any insight.

additional info: 77k current, new sensors with last tire replacement @ 71k, error message is tpms malfunction
 
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
idfnl
Audi A8
5
01-12-2019 04:32 PM
Luxurious
New Member Welcome Area
0
01-24-2015 12:53 AM
irussel
B7 Models
3
12-28-2013 04:53 PM
cjspaltro
S Car Model Line
2
02-27-2012 05:19 PM
imaudi5000
Wheels and Tires
3
04-09-2011 12:13 PM


Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: 07 q7 tpms malfunction after brake pad replacement


Advertising
Featured Sponsors

Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.