AudiForums.com

Go Back   AudiForums.com > Audi Models > S Car Model Line
Sign in using an external account
Register Forgot Password?
Search

S Car Model Line Audi S4, Audi S6, and Audi S8..Audi's track-ready touch on each of the popular sedans

Welcome to Audi Forums!
Welcome to Audi Forums,

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, at no cost, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!


Reply
 
 
 
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread
  #1  
Old 05-21-2010, 11:30 AM
1st Gear
 
Join Date: Mar 2010
Posts: 49
Default 2000 s4 no communication with ecu

i believe its because my radio aint working so i am guessing dats why i cant communicate with my ecu now my second question once my kit comes in for the radio is there anything else other then the radio that wont let me communicate with the ecu?
  #2  
Old 05-25-2010, 04:11 PM
1st Gear
 
Join Date: Mar 2010
Posts: 49
Default

bump guys i just pulled out the radio and still cant communicate with the car!!! THE ABS LIGHT SPC N CHECK ENGINE LIGHT IS ON HELP NO COMMUNICATING WITH ECU TO CHECK CODS!!!!!!!!!!!!!!!!
  #3  
Old 06-04-2010, 05:24 PM
Senior Member
 
Join Date: Nov 2008
Location: depoe bay
Posts: 700
Send a message via AIM to bottlecap
Default

is your ecu bad? i know water can sometimes get in there an screw things up. poor drainage design. check your fuses?
__________________
  #4  
Old 06-04-2010, 07:56 PM
Junior Member
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 5
Default 2000 s4 no communication with ecu

I don't know if this will help but I have a 2000 A6 2.7T and on my car I could not communicate with the ecu either. I discovered it was a bad ABS module, if I unplugged it I could communicate with the ecu just fine.
  #5  
Old 06-05-2010, 04:47 PM
2nd Gear
 
Join Date: Jan 2010
Location: Denver
Posts: 772
Points: 2,153, Level: 28
Points: 2,153, Level: 28 Points: 2,153, Level: 28 Points: 2,153, Level: 28
Level up: 2%, 147 Points needed
Level up: 2% Level up: 2% Level up: 2%
Daily Activity: 0%
Daily Activity: 0% Daily Activity: 0% Daily Activity: 0%
Default

Does anyone know if the immobilizer could cause the problem?
__________________
2001 Audi A6 2.7t--------1982 Honda Accord LX 5 speed
Brilliant Black--------------Rust(ic) Beige
~115,XXX -------------------210,000+
Old 06-05-2010, 04:47 PM
 
 
 
Reply


Tags
2000, 2001, 2001audi, a4, a8, audi, b5, commuincuting, communication, ecm, ecu, fuse, number, s4, water


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Advertising

Featured Sponsors
Vendor Directory
New Sponsors

All times are GMT -4. The time now is 09:48 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Internet Brands, Inc.
Emails Backup