Go Back  AudiForums.com > Audi Tech > Computer & Fuel Systems
No Communication with BD when running, HELP!!! >

No Communication with BD when running, HELP!!!

Computer & Fuel Systems Talk about the computer, fuel systems and delivery, customization and more.

No Communication with BD when running, HELP!!!

  #1  
Old 04-17-2014, 05:22 PM
1st Gear
Thread Starter
Join Date: Apr 2014
Posts: 3
Default No Communication with OBD when running, HELP!!!

We have a 2000 A4 Quattro we cannot smog. Several mechanics have hooked it up to their scanners with no problems. NONE of the smog places (California) are able to however since it won't communicate with their systems WHEN the car is running. Our mechanic (audi specialist) simply can't figure out the problem and has given up. We are at a loss of what to do at this point. The codes are all fine and the car would normally pass smog, took it to the referee who said they won't pass it either even though the codes read fine when not running. Anyone have ideas? Thanks.
 

Last edited by dbboy; 04-17-2014 at 05:32 PM.
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
dbboy
Electronics
0
04-17-2014 07:38 PM
dbboy
General Tech
0
04-17-2014 05:20 PM
antzb5s4
Computer & Fuel Systems
0
04-20-2012 10:33 PM
Yann
Electronics
0
03-16-2012 08:30 AM
h4x0r
B5 Models
0
04-22-2009 10:41 AM


Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: No Communication with BD when running, HELP!!!


Advertising
Featured Sponsors

Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.