1992 100 CS Quattro.

  #1  
Old 10-17-2011, 03:48 AM
1st Gear
Thread Starter
Join Date: Mar 2005
Posts: 7
Default 1992 100 CS Quattro.

Hi guys, since I already posted my issue in the classics section, I thought I'd just copy the link in which I describe my car's problem.

Basically, I fried either a relay or according to my mechanic, the "body control module" AKA "comfort control module". My climate controls and window controls are down. No a/c, no heating, windows rolled up (so I am off bean burritos for the moment!). This happened when I connected my jumper cables in inverted position while jumpstarting my car (battery lasted 8 yrs - I forgot my car used one). Car is running right now without the B3 relay installed. If I put it in, everything works but car runs with an intermittent current failure. If I take relay B3 out, car runs strong and smooth (but I have to prohibit passenger farting).

Well, here's the story:

https://www.audiforums.com/forum/cla...uattro-175114/

Would really appreciate some insight from more experienced Audi lovers.

Ed
 

Last edited by stefanoruiz; 10-17-2011 at 03:52 AM.
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
Nakkiel
Classic Audi
0
08-08-2012 01:25 PM
aprilmck32
Engine/Performance Parts
2
07-17-2012 04:44 AM
schmorge
Vehicles for Sale
0
09-03-2010 02:19 PM
steveparatrooper
Vehicles for Sale
1
03-07-2009 10:30 PM
Stephm
Vehicles for Sale
0
08-03-2006 02:59 PM


Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: 1992 100 CS Quattro.


Advertising
Featured Sponsors

Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.