87 400 brakes

  #1  
Old 02-23-2004, 06:16 PM
1st Gear
Thread Starter
Join Date: Feb 2004
Location: United States
Posts: 5
Default 87 400 brakes



<FONT face="Times New Roman, Times, serif" color=black size=2>I just rebuilt my rear brakes on my 87 audi 4000 - new shoes, drums, bearings and seals. The car acts like the brakes are partially engaged at all times - after a drive the wheel is warm to hot and there is the odor of brake pads.</FONT></P>


<FONT face="Times New Roman" size=2>The parking brake is frozed - I dont use it but did connect the end of the cable to the brake lever attached to the rear shoe. When I put the drums on, I adjusted the shoes using the little wedge with the spring until there was a little resistance but was able to turn the drum by hand. Any suggestions??? What did I do wrong?</FONT></P>


<FONT face="Times New Roman" size=2>Thanks<IMG src=smileys/smiley19.gif border="0"></FONT></P>
 
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
mharris23
B5 Models
6
06-19-2009 08:59 AM
DomsA4
B5 Models
2
04-24-2008 06:53 PM
milla290
General Tech
0
07-19-2007 01:31 AM
dtownhotcorner
Audi A4
1
09-22-2006 11:49 PM
dscott
Audi A3
7
07-04-2006 06:14 AM


Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: 87 400 brakes


Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.