Computer & Fuel Systems Talk about the computer, fuel systems and delivery, customization and more.

i really need help...

  #1  
Old 03-03-2015, 03:25 PM
1st Gear
Thread Starter
Join Date: Mar 2015
Posts: 2
Default i really need help...

I have an Audi A3 sline 2010. When slowing down and going down the gears the car seems to loss power. if its put into first it usually goes ok again sometimes needs to be restarted ive also seen a puff of black smoke from exhaust. It does not always loss power appears to get worse when car has warmed up. I had it on the machine four times and no faults show up. Please could someone give me some advise or have you ever heard of this.
 
  #2  
Old 03-04-2015, 11:43 AM
2nd Gear
Join Date: Sep 2008
Location: Long Island/Binghamton/Boston
Posts: 531
Default

What motor? The 2.0ts were prone to carbon build up problems, not sure if that could be affecting idling or throttle position issues.
 
  #3  
Old 03-06-2015, 05:33 PM
1st Gear
Thread Starter
Join Date: Mar 2015
Posts: 2
Default

Originally Posted by ilackav8 View Post
What motor? The 2.0ts were prone to carbon build up problems, not sure if that could be affecting idling or throttle position issues.
Its 1.6. Would that mean EGR valve faulty??? Would that not show up on the machine..I think i have smelt exhaust fumes at times when idle..
 

Thread Tools
Search this Thread
Advertising
Featured Sponsors

Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.