Go Back  AudiForums.com > Audi Tech > Electronics
Electrical issues, pulling my hair out! Please help >

Electrical issues, pulling my hair out! Please help

Electronics Wired up? Everyone's got some sort of electrical modification. let's hear about it here.

Electrical issues, pulling my hair out! Please help

  #1  
Old 03-19-2018, 05:49 PM
1st Gear
Thread Starter
Join Date: Mar 2018
Location: Minnesota
Posts: 1
Default Electrical issues, pulling my hair out! Please help

I have a 2002 Audi A4 1.8 Quattro and the other day these all stopped working as follows, the windshield wipers, hazard lights, dash lights, turn signals, license plate light, and tail lightslights .
I've checked the bulbs, I've went through the fuse box, under the dash I replaced the relay 370, I've messed with the light switch, replace the hazard button, and messed with the ignition all with no luck. I have headlights but no high beams and I also have brake lights, none of this makes any sense to me and I'm going F'n crazy. Does This happened to be a problem in the ECM and there's nothing I can do about it other than getting new ECM ? Any input or help would be greatly greatly appreciated
 
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
Dantheman
B5 Models
1
02-18-2012 11:44 PM
SnowSurfns
Audi A4
2
12-29-2007 11:07 AM
wonkaswilly
Audi A4
10
12-05-2007 09:56 PM


Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: Electrical issues, pulling my hair out! Please help


Advertising
Featured Sponsors

Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.