Go Back  AudiForums.com > Audi Models > All Other Audi Models
Audi 80 1995 Strange Rear Windshield Wiper Problem >

Audi 80 1995 Strange Rear Windshield Wiper Problem

Audi 80 1995 Strange Rear Windshield Wiper Problem

  #1  
Old 01-13-2013, 07:58 AM
1st Gear
Thread Starter
Join Date: Sep 2012
Posts: 5
Default Audi 80 1995 Strange Rear Windshield Wiper Problem

So this is strange, I will try to keep it concise but still helpyou understand.

The rear windshield wiper will start fine, but after some seconds I hear a click and it stops moving. Then I will hear the click again and it continues moving. This will go for pretty much as long the car is on, and once I turn the car off, and back on, the windshield wiper will stay "off" wherever it last layed until I press the button back on... when it will continue to start-stop.

The key thing is, the clicking is not coming from the motor or the back of the car. It sounds like its a noise from the back left seat, maybe under the car, but it kinda sounds in the seat by the back left door.

Maybe there is some electrical component there that's clicking, or something?

Thanks for trying to help, the front wipers are working fine, so whatever the problem is isolated to the back.
 
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
chrispleas
General Tech
0
09-30-2013 04:57 PM
Audi-dang
Audi A3
4
10-27-2011 07:19 AM
Zipway
S Car Model Line
0
09-08-2009 02:29 PM
audi_n00b
Audi A4
4
02-01-2008 02:44 AM
a4autocrossr
Audi A4
2
01-21-2007 01:13 PM


Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: Audi 80 1995 Strange Rear Windshield Wiper Problem


Advertising
Featured Sponsors

Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.