Help - AudiForums.com

New Member Welcome Area Are you new to Audi Forums? WELCOME! Check in, tell us about yourself and your ride.

Help

  #1  
Old 02-02-2019, 07:12 PM
1st Gear
Thread Starter
Join Date: Feb 2019
Posts: 3
Default Help

So I picked up a Xtool VAG401 for my 2000 a6 Quattro, car was running fine before I hooked it up just wanted to check the codes. Had codes for O2 sensors so I cleared in case old they were old codes not cleared. Took the car out for a drive and went to go up a pretty steep hill and could barely make it up the hill, so hooked up again and I get a different fault Ive never seen before and have never had a problem with until this incident. Any advice would be great putting a picture of fault. Ok so file didnt load so trying this instead. Fault is charge pressure control positive deviation.
 
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
murderda6
Audi A6
2
12-21-2008 06:26 PM
03a4uc
General Tech
5
11-24-2007 09:44 PM
Hove_06902
Audi A4
2
09-25-2005 04:08 AM
antrax
General Tech
1
07-28-2005 07:30 PM
antrax
Audi A3
0
07-28-2005 10:37 AM


Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: Help


Advertising
Featured Sponsors

Contact Us Archive Advertising Cookie Policy Privacy Statement Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.