Go Back  AudiForums.com > Audi Tech > VAG-COM
audi a6 car startup trouble >

audi a6 car startup trouble

VAG-COM (*New* section) Need some help with a VAG-COM? Have some good advice to offer others using a VAG-COM?

audi a6 car startup trouble

  #1  
Old 06-13-2014, 02:57 AM
1st Gear
Thread Starter
Join Date: Jun 2014
Posts: 1
Default audi a6 car startup trouble

I've got codes po171 and po174 its saying 6 of my pistons are misfiring too, I've checked the Maf and o2 sensors and they are good I was wondering how much it will cost at a dealership to r3place all the vacuum hoses cause I'm on a last straw here. And when I try to start my car it comes up with a car and a key symbol and a red battery light its like it wants to start then it won't plz help!
 
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
Audi Forums Editor
Brand News, Concepts & Rumors
0
06-25-2014 05:08 PM
imranmalik
B6 Models
11
02-09-2012 12:19 AM
flavio
All Other Audi Models
2
05-13-2008 04:28 AM
regimof
Audi A4
0
10-30-2006 08:10 PM
hoonee46
Audi A4
4
04-27-2005 08:29 PM


Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: audi a6 car startup trouble


Advertising
Featured Sponsors

Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.