Go Back  AudiForums.com > Audi Models > All Other Audi Models
Baffling issue with 1993 Audi 100 CS. Please advise. >

Baffling issue with 1993 Audi 100 CS. Please advise.

Baffling issue with 1993 Audi 100 CS. Please advise.

  #1  
Old 06-05-2011, 03:28 AM
1st Gear
Thread Starter
Join Date: Jun 2011
Posts: 1
Default Baffling issue with 1993 Audi 100 CS. Please advise.

I have a 1993 Audi 100 CS with about 150k miles on it. Today when I was driving down the highway at about 65 mph, the car suddenly jerked, the rpms started fluttering around 1000, the PRND321 started flashing and there was a really rapid clicking sound coming from the dash. There was no power coming from the engine. When I stepped on the gas, nothing happened and I rolled over the the shoulder, stopped the car and switched off the ignition. For about a minute, when I turned the ignition to get power in the car, the same PRND321 lights would flash and the click was present. After about a minute, when I did the same thing, nothing happened and then I started the car.

This has happened to me in the past, but once it happens, it wouldn't happen again for several months. Today, every time I went above 50 mph, this would happen (about 7 times), so I "limped" home going 45 on the highway.

Any ideas to what this could be and how I can fix it? Thanks!
 
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
AudiBronie
Audi A4
0
01-07-2012 06:23 PM
jaymson
B6 Models
23
09-17-2010 05:56 PM
MacAngus
Audi A6
4
09-17-2010 11:10 AM
Huaren
Audi A4
9
12-28-2006 04:16 PM
T90
General Tech
5
11-20-2005 08:26 PM


Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: Baffling issue with 1993 Audi 100 CS. Please advise.


Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.