power windows not working - Page 2 - AudiForums.com

Go Back  AudiForums.com > Audi Models > Audi A4 > B6 Models
power windows not working >

power windows not working

Notices
B6 Models Please discuss all 2002 - 2005 B6 A4 topics here...

power windows not working

Reply

 
 
 
  #11  
Old 02-16-2013, 04:25 PM
Valentin's Avatar
1st Gear
Thread Starter
Join Date: Nov 2012
Posts: 8
Default

anyone any new suggestions?
I changed the switches,
I did not find any wire interrupted.
in VCDs measuring blocks i can see each swich in what position is.
I think the way comfort is ok(everything works fine, except for windows), but is blocked since I made ​​a diagnosis with vag-com.
I came down the window to smoke and made a diagnosis, but when I leave the car I could not lift the window.

what could happen?
my CCM is codding like :
Address 46: Central Conv. Labels: 8E0-959-433-MAX.lbl
Part No: 8E0 959 433 AT
Component: Komfortgerát T23 1412
Coding: 06720
Shop #: WSC 06335
VCID: 830F11D5910EB91

thanks
 
Reply With Quote
  #12  
Old 07-31-2013, 06:52 AM
majzelj's Avatar
1st Gear
Join Date: Jul 2013
Posts: 2
Default

Hi!

Do you solve your problem.
I have the same problem about power windows, that you had it.

Thanks!
 
Reply With Quote
  #13  
Old 07-31-2013, 11:14 PM
1st Gear
Join Date: May 2013
Posts: 49
Default

maybe because you was using the vag com to diagnose a problem you rolled down the window that might have caused the problem.I know it sounds crazy but it worked before the vag com was hooked up.maybe caused a comp glitch?
 
Reply With Quote
  #14  
Old 08-01-2013, 07:56 AM
majzelj's Avatar
1st Gear
Join Date: Jul 2013
Posts: 2
Default

I figure-out what was the problem on my car.
The central module for comfort electronic fail, I changed it and windows work again.

Does anybody know , how can I reprogram the old module, my opinion is only software problem on the module.
 
Reply With Quote
  #15  
Old 01-31-2015, 06:28 PM
1st Gear
Join Date: Jan 2015
Posts: 1
Default allroad quattro

have a 2003 allroad and today the electric windows and locking system quit key fob wont lock it none of the window switches will work the only fuse I can find is a locking system 5 amp witch looks ok Iam lost
 
Reply With Quote
  #16  
Old 06-05-2015, 05:24 AM
1st Gear
Join Date: Jun 2015
Posts: 1
Default Windows and key fob stopped working

Help!!!
Same has happened to me today, did you solve the problem?
Steph
 
Reply With Quote
  #17  
Old 07-16-2015, 11:23 PM
1st Gear
Join Date: Jul 2015
Posts: 1
Default Double check the doorwire harness

The door wires get brittle and broken down. This happened to my 2002 A4 Avant Quattro. You can buy a used harness for 40-60 dollars online.
 
Reply With Quote
  #18  
Old 12-18-2016, 02:50 AM
1st Gear
Join Date: Dec 2016
Posts: 1
Default

Originally Posted by Valentin View Post
anyone any new suggestions?
I changed the switches,
I did not find any wire interrupted.
in VCDs measuring blocks i can see each swich in what position is.
I think the way comfort is ok(everything works fine, except for windows), but is blocked since I made ​​a diagnosis with vag-com.
I came down the window to smoke and made a diagnosis, but when I leave the car I could not lift the window.

what could happen?
my CCM is codding like :
Address 46: Central Conv. Labels: 8E0-959-433-MAX.lbl
Part No: 8E0 959 433 AT
Component: Komfortgerát T23 1412
Coding: 06720
Shop #: WSC 06335
VCID: 830F11D5910EB91

thanks
Hi,
Did you find the issue ?
I am in the same situation.
Before the windows completly stopped working it happend around 4 times to either not open or not getting it up , they started working after around 30 min of driving.
When they stopped working for good , I left my home , after 10 min I tried to open , no response , after another 20 min they worked fine while running the car wheels . When I stopped for parking to get the entrance ticket i pressed down the button, the window responded but after that it did not come up anymore. From that point after getting home i manually got it up but could not get down anymore so all windows blocked up now.
I scanned it with vcds, everything is clean, no errors.
I checked fuses, continuouity of wires, main controls on the doors are lighten but none is operating.
I woul appreciate any guidance.
Thank you

Le. It is an audi a4 b7 1.9 tdi 09/2006
 

Last edited by Fanel307; 12-18-2016 at 02:51 AM. Reason: Forgot something
Reply With Quote
  #19  
Old 03-20-2017, 04:45 PM
1st Gear
Join Date: Mar 2017
Posts: 2
Default

Did you find the problem?

I have the same problem.
 
Reply With Quote
  #20  
Old 03-21-2017, 10:36 AM
Valentin's Avatar
1st Gear
Thread Starter
Join Date: Nov 2012
Posts: 8
Default

Hello
my problem was a power wire on comfort module under the driver seat.
I used a multimeter and I saw that there is tension on it. I powered from the another wire and everything returned to normal.
I would not be able to say exactly where. much time has passed since then.
I think to me it was something solder joint or something jumped because of potholes.

try to get diagrams and see if you have electricity on correct wire.

have a nice day
 
Reply With Quote
Reply
 
 
 
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
amandeepmalhotra
Dealerships & Mechanics
1
10-30-2015 05:27 PM
dds4horse
General Tech
5
01-12-2013 05:06 PM
suuntotim
General Tech
0
07-25-2011 12:36 PM
Brians01A6
General Tech
2
02-23-2011 05:27 PM
SJMC
Audi A4
1
11-14-2008 11:44 PM


Thread Tools
Search this Thread
Advertising
Featured Sponsors