Go Back  AudiForums.com > Audi Tech > Electronics
engine will not start after 2 hours of running >

engine will not start after 2 hours of running

Electronics Wired up? Everyone's got some sort of electrical modification. let's hear about it here.

engine will not start after 2 hours of running

  #1  
Old 12-26-2016, 04:55 PM
profjobe's Avatar
1st Gear
Thread Starter
Join Date: Jul 2014
Posts: 2
Default engine will not start after 2 hours of running

my 2000 audi A8 has failed to start after stopping and starting for 2 hours. i was advised by dealer to leave it for an and try again, this did not work. 7 hours later the engine started and ran perfect. the following day out shopping it did it again. being christmas eve i had it towed to dealer where it sat for 2 days. dealer phoned to ask what was wrong as the engine fired up right away and was running perfectly. I can,t trust it till some body finds out the problem, any ideas anybody
 
  #2  
Old 01-23-2017, 10:26 PM
justinofboston's Avatar
1st Gear
Join Date: Jul 2015
Posts: 7
Default

maybe the crank position sensor
 

Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: engine will not start after 2 hours of running


Advertising
Featured Sponsors

Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.