Go Back  AudiForums.com > Audi Tech > Nitrous, Super Chargers, & Turbos
Turbo on my 1992 Audi 100 s4 stopped working >

Turbo on my 1992 Audi 100 s4 stopped working

Nitrous, Super Chargers, & Turbos All charged talk about going, and going FAST!

Turbo on my 1992 Audi 100 s4 stopped working

  #1  
Old 04-30-2014, 04:44 AM
1st Gear
Thread Starter
Join Date: Apr 2014
Posts: 1
Default Turbo on my 1992 Audi 100 s4 stopped working

Hi all I have an 1992 Audi 100 s4 turbo, the other week I was driving and the car was all sluggish no boost.

I had no noise before hand the car drives ok no smoke or anything apart from no boost.

When to the garage plugged it into the computer and it said that the MAP sensor needs replacing, so replaced that and no difference? looked and examined all the pipes and they look ok.

no other code comes up any ideas??

cheers manj
 
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
khfalali
B7 Models
1
10-19-2014 07:41 PM
certan
General Tech
0
10-04-2011 08:39 PM
Walnutsink
B6 Models
4
09-08-2011 04:37 AM
gen2roller
B5 Models
3
04-01-2008 05:10 PM
pimpinaudi90s
All Other Audi Models
2
01-27-2007 04:19 PM


Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: Turbo on my 1992 Audi 100 s4 stopped working


Advertising
Featured Sponsors

Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.