Vgate Maxiscan VS890 link error - AudiForums.com

Go Back  AudiForums.com > Audi Tech > VAG-COM
Vgate Maxiscan VS890 link error >

Vgate Maxiscan VS890 link error

VAG-COM (*New* section) Need some help with a VAG-COM? Have some good advice to offer others using a VAG-COM?

Vgate Maxiscan VS890 link error

Reply

 
 
 
  #1  
Old 10-30-2018, 08:54 AM
KilBoyPwrHd's Avatar
1st Gear
Thread Starter
Join Date: Oct 2018
Posts: 9
Default Vgate Maxiscan VS890 link error

Hi all, I just got myself the Vgate Mxiscan VS890, when i connect it to my vehicle and run scan, it goes through all protocalls and gives me a link error??
I know my car is OBDII compliant. Its an 2002 A3 1.8 8L.
anybody know what the issue may be.
 
Reply With Quote
  #2  
Old 11-05-2018, 04:49 AM
KilBoyPwrHd's Avatar
1st Gear
Thread Starter
Join Date: Oct 2018
Posts: 9
Default

For anybody that has this same issue, it seems to be an issue with aftermarket radio's, the K-line needs to be checked and grounded.
I have not had the time to check this but will over the weekend and revert if issue is resolved.
 
Reply With Quote
 
 
 
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
jaswes01
General Tech
7
03-30-2014 05:40 PM
shorty4014
General Tech
1
11-10-2009 12:38 PM
ilovelagar
B6 Models
2
10-22-2008 01:37 PM
Wrona85
Audi A4
5
10-19-2007 11:30 PM
elvis12
Audi A4
4
06-26-2006 12:47 AM


Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: Vgate Maxiscan VS890 link error


Advertising
Featured Sponsors

Contact Us Archive Advertising Cookie Policy Privacy Statement Terms of Service

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.