Audi 94 S 90 - Defroster problems

  #1  
Old 01-10-2012, 08:38 AM
1st Gear
Thread Starter
Join Date: Jan 2012
Posts: 2
Default Audi 94 S 90 - Defroster problems

hello,

I have an Audi S 90, 1994 that works like a charm. However, the defroster is not working at all and I can't see anything when I drive. The vent works fine. I lived in Utah and never had problems in the winter. I now live in Texas and even though it doesn't get as cold, my windows get extremely foggy.

I was told that there may be a leak somewhere and that may be true as I felt a couple of drops on my foot during the summer when I was running the AC. Other than that, I have no clue and I'm not very savvy when it comes to fixing stuff, but I could find my way around it.

Thank you for any feedback or suggestions you can provide.
Sejo
 

Last edited by audisejo; 01-10-2012 at 08:43 AM.
  #2  
Old 01-10-2012, 09:08 AM
1st Gear
Join Date: Apr 2011
Location: newyork
Posts: 168
Default

Your car might be having a leak in the heater core. You can try sealing them using sealing agents but it is only a temporary fix. It would be better if you replace the heater core.
 
  #3  
Old 01-11-2012, 09:18 AM
1st Gear
Thread Starter
Join Date: Jan 2012
Posts: 2
Default

Thanks you
 
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
jstefankowski
New Member Welcome Area
1
12-24-2013 06:07 PM
Niclipse
Audi TT
7
01-22-2009 03:27 AM
liljaiboi05
B5 Models
2
03-30-2008 07:58 PM
Shwabmyknob
B5 Models
15
03-07-2008 06:54 PM


Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: Audi 94 S 90 - Defroster problems


Advertising
Featured Sponsors

Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.