2.7 trouble - AudiForums.com


Computer & Fuel Systems Talk about the computer, fuel systems and delivery, customization and more.

Reply
 
 
 
Thread Tools Search this Thread
  #1  
Old 12-04-2017, 10:01 PM
1st Gear
Thread Starter
 
Join Date: Dec 2017
Posts: 2
Default 2.7 trouble

Where do I start?
last year it started when it got cold out.
I have a 2003 allroad quattro 2.7
when outside temp was cold it wouldn't start or crank. if I worked the key it would start.
so here it is again getting cold weather.
the engine cranks strong, but won't start.
epc light is on so I changed the crank sensor.
still won't start.
I checked all fuses by drivers door.
I then checked fuse under hood. There's a 40 amp max fuse in with the ecm. It was popped.
so I replaced and still nothing.
also with car in on position and checked harness at crank sensor and didn't get 12v. On any of the 3 wires.
so now where do I go?
I would appreciate any info
thanks.
​​​​
Reply With Quote
 
 
Reply

Related Topics
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Having Trouble Posting?? Off Topic 0 11-15-2004 07:00 PM
7 Pesky trouble codes. gregp1962 Audi A4 3 11-01-2004 08:46 PM
Diagnostic Trouble Code help Wolverine99 Audi A6 3 10-15-2004 06:59 PM
Anyone else having trouble tonight? Doose Off Topic 2 10-12-2004 10:16 AM
Differential Trouble with 96' 2.8q?? mikehh Audi A4 9 08-17-2004 01:29 PM


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Advertising
Featured Sponsors

All times are GMT -4. The time now is 12:32 PM.


We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.