General Tech Good at troubleshooting? Have a non specific issue? Discuss general tech topics here.

Won't start......

  #1  
Old 07-22-2009, 09:22 PM
Junior Member
Thread Starter
Join Date: Jul 2007
Posts: 7
Default Won't start......

2003 A4, Quatro, 1.8t, trip tranny

Was getting intermitant EPC light on
Had code read at local auto and a P0322 code (generic I know)
Had stalled a couple times once EPC light came on
One time tach dropped to 0 oil light came on then all went back to normal

Obviously an electrical issue, possible ground I'm thinking. I'm guessing the EPC is a false signal, could be wrong. Checked coils & plugs, all was good, buttoned it up and now it won't start?

Any logical help would be appreciated.
 
  #2  
Old 07-23-2009, 02:34 AM
andyzzdae38's Avatar
Member
Join Date: Feb 2008
Location: Marion IA
Posts: 30
  #3  
Old 07-23-2009, 08:03 AM
Junior Member
Thread Starter
Join Date: Jul 2007
Posts: 7
Default

Looked it up on the net and did get the same solution, thanks for the heads up and I'll keep ya posted!
 
  #4  
Old 07-30-2009, 08:04 PM
Junior Member
Thread Starter
Join Date: Jul 2007
Posts: 7
Default

Thanks for the link and pointing me in the right direction! Got the part, installed and it fired right up!!!

Thanks again for the link and info!

I did find the part on e-bay through this dealer - http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll...=STRK:MEWNX:IT for $45.00 shipped!
 

Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: Won't start......


Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.