Go Back  AudiForums.com > Audi Models > All Other Audi Models
 89 100 Climate Control Problems ! HELP ! >

89 100 Climate Control Problems ! HELP !

89 100 Climate Control Problems ! HELP !

  #1  
Old 10-07-2006, 02:29 PM
Thread Starter
Join Date: Oct 2006
Posts: 1
Default 89 100 Climate Control Problems ! HELP !

I have a 1989 Audi 100 Quattro and the Climate control is giving me fits ! In the morning when I first start the car it comes on and works great for about 30 secounds and then just slows and quits. It don't matter where I set the settings at or how warm it is outside ?
 
  #2  
Old 10-07-2006, 06:53 PM
2nd Gear
Join Date: Mar 2004
Location: Swamplands of NJ
Posts: 761
Default RE: 89 100 Climate Control Problems ! HELP !

I would say that it is probably the flap servo. I tried replacing a bunch of the temp sensors but nothing worked right until I replaced the servo. It’s a very common problem.
 
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
Amar
B6 Models
6
10-12-2009 05:02 PM
acuk2101
Audi A4
4
09-20-2006 04:15 PM
LTscribe
General Tech
7
03-13-2006 02:46 PM
m212dcv
Audi A4
2
06-03-2005 07:39 PM


Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: 89 100 Climate Control Problems ! HELP !


Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.